Cine suntem noi? O familie care a apelat la servicii de tractari, insa nimeni nu a putut sa ne satisfaca cerintele, astfel am vrut sa facem o schimbare si sa construim o companie care sa reprezinte 3 cuvinte cheie: profesionalism, calitate si rapiditate.

RomTractari constituie una dintre cele mai integre si profesionale firme de tractari din intreaga tara. Ne laudam cu o multitudine de servicii pe care le indeplinim conform cerintelor dumneavoastra, in cel mai scurt timp.

Serviciul de tractare este cel mai cerut, insa noi ne mandrim si cu celelalte optiuni viabile pentru toate autoturismele. Pana de motor, pana de roata, dar si multe alte probleme tehnice sunt rezolvate la fata locului de catre echipa noastra de ingineri mecanici care este instruita conform normelor noastre foarte ridicate.

In decursul a 12 ani de zile  la RomTractari s-a format o familie. Ne consideram cea mai buna echipa din acest domeniu, iar fiecare angajat are cate un rol bine stabilit, astfel incat, in momentul operatiunii de tractare, totul decurge exemplar, rapid, folosind unele dintre cele mai noi autospeciale aparute pe piata.

%
Clienti Satisfacuti
Autovehicule tractate zilnic
Autovehicule tractate anual
Autovehicule tractate
© Copyright 2019 RomTractari by DarkoWeb.
Apeleaza acum