In era tehnologiei toata lumea este ocupata cu lucruri care mai de care mai istovitoare, iar cand unicul dumneavoastra mijloc de transport rapid, masina, nu mai functioneaza asa cum o facea odata, parca niciun prieten nu va poate fi de ajutor.

De aceea RomTractari va poate fi de folos atunci cand nimeni nu are timpul necesar sa va ajute. Serviciul nostru de Tractari Auto Bucuresti se face in cel mai scurt timp posibil de la momentul apelului, astfel noi va garantam ca problema dumneavoastra  se va rezolva cat mai repede cu putinta, iar dumneavoastra va puteti desfasura in continuare activitatea. Echipa noastra bine pregatita  va vine in ajutor, in program non-stop, din orice sector al Bucurestiului.

Totodata, daca masina dumneavoastra s-a defectat in drumul spre orice localitate din Romania, noi va stam la dispozitie si va garantam ca in cel mai scurt timp un coleg din echipa noastra va ajunge la locatia incidentului.

 

Preturile noastre sunt cele mai accesibile din piata, dar in acelasi timp calitatea serviciilor noastre este la cele mai inalte standarde. Pretul serviciilor noastre este definitivat in functie de nevoile clientului, dar si de locul in care va aflati.

RomTractari va ofera servicii de diagnosticare gratuit la fata locului, cu ajutorul echipei noastre de Tractari Auto Bucuresti, astfel ca dumneavoastra sa stiti cu ce va confruntati.

Cu acordul dumneavoastra va putem indica cel mai apropiat service auto din zona si va putem conduce pe platformele noastre care au asigurare extinsa pentru orice eveniment care s-ar putea produce.

 

Cu siguranta ca Bucuresti este zona in care ne desfasuram majoritatea activitatii, insa nu ezitati sa ne apelati chiar daca problema dumneavoastra s-a petrecut in afara Capitalei, deoarece avem autospeciale distribuite egal pe tot teritoriul Romaniei, astfel noi ne putem afla chiar la cativa kilometri de  dumneavoastra.

Astfel, RomTractari constituie definitia rapiditatii, a sigurantei, dar si a calitatii superioare,  aceste 3 calitati cu care ne mandrim ne-au facut remarcati in cei 12 ani de cand functionam in aceasta piata, iar numarul mare al clientilor multumiti poate demonstra acest lucru.

© Copyright 2019 RomTractari by DarkoWeb.
Apeleaza acum