TRACTARI AUTO BUCURESTI

Servicii tractari auto Bucuresti (Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6) si Ilfov

Tractari auto in Bucuresti (Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6), dar si in Ilfov, pe platforma. Echipa RomTractari este pregatita in orice moment sa se deplaseze catre locatia dumneavoastra pentru a va oferi ajutor.

Firma noastra este recunoscuta atat in Romania, cat si in toata Uniunea Europeana. Aceasta, pentru modul profesionist cu care se ocupa de fiecare interventie de tractare auto solicitata. Profesionalismul si echipamentele de ultima generatie ne-au ajutat sa dezvoltam o societate prospera care chiar si dupa 12 ani de activitate inca este solicitata de soferii care se confrunta cu diverse defectiuni ale masinii.

Oferim servicii de tractari auto in orice Sector (1, 2, 3, 4, 5 si 6) din Bucuresti si in Ilfov. Tractam atat pentru autovehiculele standard, cat si autoutilaje, dube, utilaje agricole sau de constructii.

tractari auto bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 ilfov
0
Ani de experienta in domeniu
0 K+
Autovehicule tractate
0
Ore pe zi disponibil
0
7 zile pe saptamana

Non Stop

Platforma auto Bucuresti

Daca aveti nevoie de o platforma auto in Bucuresti, pentru tractari, noi suntem solutia. Fie ca masina e derapata de pe carosabil sau rasturnata, fie ca utilajul de constructii necesita o revizie service si trebuie sa-l transportati in alta locatie, noi suntem intotdeauna gata sa va indeplinim cerintele intocmai, intr-un timp optim si la tarife cat mai accesibile.

Autospecialele nostre cu platforma sunt verificate lunar pentru a indeplini standardele cele mai inalte. Facem totul pentru a va putea ajuta la tractarea autovehiculului in conditii optime.

Ne laudam cu o gama larga de servicii pe care le oferim, astfel noi suntem cea mai buna alegere in momentul in care masina prezinta orice tip de problema, de la pana de motor pana la tractarea acesteia catre domiciliul personal.

platforma auto
platforma auto bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 ilfov

Cu noi, mutati aproape orice pe platforma auto, in Bucuresti (Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6,), Ilfov, national si international. Transportam atat aparaturi voluminoase, cat si piese auto fragile care necesita o atentie desavarsita si un transport cat mai sigur.

Experienta noastra in domeniul auto ne-a ajutat sa ne perfectionam pe zi ce trece si sa transformam cererile multiple ale clientilor nostri in realitate. Multi dintre soferii carora li se defecteaza masina solicita o parcare privata unde isi pot stationa vehiculul pana la momentul in care service-ul auto poate sa ii ajute. De aceea am ajuns la concluzia ca dezvoltarea unei parcari private este ceea ce ne lipsea pentru a deveni o asociatie de tractari completa. In program Non-Stop fiecare client poate beneficia, pe o perioada nelimitata, parcarea autovehiculului personal la sediul nostru din centrul Capitalei, la cel mai accesibil cost.

Tarife tractari auto pe platforma Bucuresti si extraurban

Tarifele percepute pentru tractari auto in Bucuresti (Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6), Ilfov sau extraurban sunt calculate in functie anumiti factori. Pretul va fi stabilit de kilometri parcursi cu autospeciala noastra, de echipamentele necesare interventiei, dar si de tonajul vehiculului. Cuvantul „transparenta” ne defineste societatea, astfel preturile care sunt discutate in prealabil la telefon cu personalul nostru din dispecerat vor fi taxate conform conversatiei dumneavoastra, fara a avea surpriza neplacuta a unor costuri ascunse. Pentru mai multe detalii in legatura cu preturile fiecarui serviciu va invitam sa vizionati lista de mai jos sau sa ne contactati in program Non-Stop.

Tractare pana in 1000 kg

De la 80 lei

Tractare 1000 kg – 1700 kg

De la 130 lei

Tractare 1700 kg – 2000 kg

De la 170 lei

Tractare 2000 kg – 3500 kg

De la 200 lei

Tractare 3500 kg –  6500 kg

De la 350 lei

Pana roata / curent

De la 130 lei

Pana de combustibil

De la 130 lei      

Depanare extraurban

De la 1,5 lei / km

Tarifele afisate mai sus nu contin TVA.

Profesionisti

De ce Firma RomTractari?

Pentru suntem o companie serioasa, rapida si oferim servicii de calitate. Totodata, daca masina dvs s-a defectat in drumul spre orice localitate din Romania, noi va stam la dispozitie si va garantam ca in cel mai scurt timp un coleg din echipa noastra va ajunge la locatia incidentului.

Preturile noastre sunt accesibile, dar in acelasi timp calitatea serviciilor noastre este la cele mai inalte standarde. Pretul serviciilor noastre este definitivat in functie de nevoile clientului, dar si de locul in care va aflati.

RomTractari va ofera servicii de diagnosticare la fata locului, astfel ca dumneavoastra sa stiti cu ce va confruntati.

Cu acordul dvs. va putem indica cel mai apropiat service auto din zona si va putem transporta pe platformele noastre catre locatia dvs.
tractari auto bucuresti
platforma auto bucuresti

Zona principala in care ne desfasuram majoritatea activitatii este Municipiului Bucuresti, unde acoperim fiecare sector. Cu toate acestea, nu ezitati sa ne apelati chiar daca problema dumneavoastra s-a petrecut in afara Capitalei. Suntem pregatiti oricand zi sau noapte. Avem autospeciale cu platforma auto distribuite egal pe tot teritoriul Romaniei,. Astfel noi ne putem afla chiar la cativa kilometri de dvs.

Timpul trece, oamenii sunt ocupati, iar cand masina dvs. nu mai functioneaza si sunteti in pana, trebuie sa apelati la o firma de tractari auto Bucuresti. RomTractari va poate fi de folos atunci cand nimeni nu are timpul necesar sa va ajute. Din momentul apelului, serviciul de Tractari Auto Bucuresti se face in cel mai scurt timp posibil. Problema dumneavoastra se va rezolva cat mai rapid cu putinta, iar dumneavoastra va puteti continua drumul. Echipa noastra este pregatita si disponibila Non Stop in orice sector al Bucurestiului.

RAPIDITATE
SIGURANTA
CALITATE

NATIONAL

Tractari autostrada (A1, A2, A3)

Firma noastra ofera servicii de tractari si pe Autostrada A1 (Bucuresti – Pitesti), A2 (Autostrada Soarelui) si A3. Numarul mare de cereri de ne-a determinat sa ne marim numarul de soferi care actioneaza in aceasta zona. Astfel, suntem intotdeauna pregatiti sa va venim in ajutor,

Domeniul in care activam este unul foarte solicitat, tocmai de aceea am stabilit preturi cat mai accesibile pentru fiecare client care trece printr-o experienta neplacuta.

Ne dorim ca fiecare persoana care ne apeleaza sa fie pe deplin multumita de serviciile noastre si sa apeleze cu incredere de fiecare data cand este nevoie de noi.

RomTractari se ocupa de peste 10 ani cu tractarea masinilor de dimensiuni si tonaje diferite, astfel avem servicii personalizate pentru fiecare tip de client care ne cere ajutorul.
tractari autostrada a1 a2 a3
tractari a1 bucuresti-pitesti a2 autostrada soarelui a3

Suntem Non Stop la dispozitia dumneavoastra pentru asistenta rutiera si tractari pe orice sector de autostrada: A1, A2 si A3. Mai mult, pe perioada verii avem mai multe autospeciale cu platforma, pregatite sa intervina pe A2 (Autostrada Soarelui).

Suntem pregatiti oricand sa intervenim in probleme precum pana de motor, roata, de curent sau pentru tractare pana la locatia indicata.

Serviciile de tractari pe autostrada (A1, A2, A3) sunt printre cele mai solicitate tip de catre clientii nostri. De aceea, noi avem in permanenta o echipa de interventii care sa va scoata din impas. Totodata preturile noastre sunt foarte accesibile. Astfel, din momentul in care soferul nostru va incepe drumul pe autostrada pana la locatia dumneavoastra noi vom taxa la un pret / km accesibil pentru fiecare client.

Tarifele noastre au fost gandite special pentru oamenii care vor servicii de calitate la un pret bun/ km. Tonajul autoturismului, kilometri parcursi de catre autospeciala noastra cu platforma, dar si echipamentele care vor fi folosite in momentul operatiunii, sunt factorii care determina pretul.

Oferim tractari in orice locatie din Romania, inclusiv autostrada (pe A1, A2 sau A3). Doar un telefon, iar noi, in cel mai scurt timp vom ajunge la locatie. De la momentul apelului vom porni cu cel mai bun echipament si cu o autospeciala cu platforma ,din flota noastra.

Asadar, pentru tactari auto, pe platforma, in Bucuresti (Sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6), Ilfov sau pe autostrada (A1, A2 si A3), apelati cu incredere la firma RomTractari.

tractari a1 a2 a3