Echipa RomTractari este recunoscuta atat in Romania, cat si in toata Uniunea Europeana pentru modul profesionist cu care se ocupa de fiecare interventie solicitata. Serviciul de Tractari Auto este cel in care excelam in industria auto, iar profesionalismul si echipamentele de ultima generatie ne-au ajutat sa dezvoltam o societate prospera care chiar si dupa 10 ani de activitate inca este solicitata de soferii care se confrunta cu diverse defectiuni ale masinii. Oferim servicii de tractare atat pentru autovehiculele standard, dar si pentru autoutilaje, dube si utilaje agricole sau de constructii. Echipa RomTractari este pregatita in orice moment sa se deplaseze catre locatia dumneavoastra si sa inceapa procedura de tractare. Fie ca masina este derapata de pe carosabil sau rasturnata, fie ca utilajul de constructii necesita o revizie service si trebuie sa-l transportati catre o alta locatie, noi suntem intotdeauna gata sa va indeplinim cerintele intocmai, intr-un timp optim si la tarife cat mai accesibile. Autospecialele RomTractari sunt verificate lunar pentru a indeplini standardele cele mai inalte si pentru a va putea ajuta la tractarea autovehiculului in conditii optime. Ne laudam cu o gama larga de servicii pe care le oferim, astfel noi suntem cea mai buna alegere in momentul in care masina prezinta orice tip de problema, de la pana de motor pana la tractarea acesteia catre domiciliul personal.

Noi va putem ajuta sa mutati atat aparaturi voluminoase, cat si piese auto fragile care necesita o atentie desavarsita si un transport cat mai sigur. Experienta noastra in domeniul auto ne-a ajutat sa ne perfectionam pe zi ce trece si sa transformam cererile multiple ale clientilor nostri in realitate. Multi dintre soferii carora li se defecteaza masina solicita o parcare privata unde isi pot stationa vehiculul pana la momentul in care service-ul auto poate sa ii ajute. De aceea am ajuns la concluzia ca dezvoltarea unei parcari private este ceea ce ne lipsea pentru a deveni o asociatie de tractari completa. In program Non-Stop fiecare client poate beneficia, pe o perioada nelimitata, parcarea autovehiculului personal la sediul nostru din centrul Capitalei, la cel mai accesibil cost.

Tarifele percepute pentru serviciul Tractari Auto sunt calculate in functie de kilometri parcursi cu autospeciala noastra, de echipamentele necesare interventiei, dar si de tonajul vehiculului. Cuvantul „transparenta” ne defineste societatea, astfel preturile care sunt discutate in prealabil la telefon cu personalul nostru din dispecerat vor fi taxate conform conversatiei dumneavoastra, fara a avea surpriza neplacuta a unor costuri ascunse. Pentru mai multe detalii in legatura cu preturile fiecarui serviciu va invitam sa accesati sectiunea „Tarife” sau sa ne contactati in program Non-Stop.

© Copyright 2020 RomTractari