Ce este mai neplacut decat in drumul spre concediul mult dorit sa aveti o problema la masina si sa trebuiasca sa opriti intreaga drumetie pentru a constata ca trebuie sa fiti tractati pana la cel mai apropiat service auto. Echipa noastra este intotdeauna pregatita sa va vina in ajutor, iar numarul mare de cereri pentru Autostrada Bucuresti-Pitesti ne-a determinat sa ne marim numarul de soferi care actioneaza in aceasta zona.

Fiind prima autostrada inaugurata stim cu totii numarul sporit de accidente care s-au petrecut in decursul anilor si de aceea noi, RomTractari, avem o flota de autospeciale care se ocupa doar de acest sector.Imediat cum suntem contactati de catre clienti, in program non-stop, soferii nostri pornesc catre locul incidentului pentru a va oferi suport.

Domeniul in care activam este unul foarte solicitat, tocmai de aceea am stabilit preturi cat mai accesibile pentru fiecare client care trece printr-o experienta neplacuta. Ne dorim ca fiecare persoana care ne apeleaza sa fie pe deplin multumita de serviciile noastre si sa apeleze cu incredere de fiecare data cand este nevoie de noi.

RomTractari se ocupa de peste 10 ani cu tractarea masinilor de dimensiuni si tonaje diferite, astfel avem servicii personalizate pentru fiecare tip de client care ne cere ajutorul.

© Copyright 2019 RomTractari by DarkoWeb.
Apeleaza acum