Cu totii stim ca plecarile in zona montana sunt frecvente atat pe perioada verii, dar si iarna cand cu totii vrem sa ne relaxam in concediul de mult meritat. Insa unii dintre noi nu reusesc sa ajunga la destinatie intrucat masina prezinta o defectiune si trebuie sa se opreasca pentru a constata problema. Aici intervenim noi,  fiind specialisti in domeniul auto si va putem fi de folos cand autovehiculul va da batai de cap.

RomTractari va sta la dispozitie in program non-stop in orice locatie din Romania, inclusiv Autostrada Bucuresti-Ploiesti. Cu doar un telefon puteti sa ne contactati, iar noi in cel mai scurt timp vom ajunge la locatie pentru a constata problema si pentru a va ajuta sa va continuati drumul, sau pentru a va tracta de la locul dumneavoastra catre cel mai apropiat service auto.

La indicatile dumneavoastra, noi vom porni catre locatia descrisa cu cel mai bun echipament si cu o autospeciala din flota noastra pentru a va putea indeplinii cerintele. Totodata echipa noastra va va putea face o constatare gratuita in legatura cu problema autovehicului, pentru a va scuti de drumuri, telefoane si alti bani dati la service.

Preturile noastre au fost gandite special pentru oamenii care au nevoie de ajutor si care vor servicii la un cost accesibil, dar si de calitate. Tonajul autoturismului, kilometri parcursi de catre autospeciala noastra, dar si echipamentele care vor fi folosite in momentul operatiunii, sunt principalii factori care determina pretul.

Nu ezitati sa ne contactati la orice ora din zi sau din noapte in legatura cu problemele cu care va confruntati pentru a va putea trimite un echipaj care sa se ocupe de dumneavoastra.

© Copyright 2019 RomTractari by DarkoWeb.
Apeleaza acum