In fiecare vara cand ne indreptam spre mare observam zeci de masini oprite pe banda de urgenta si ne gandim cat de trist e sa se defecteze masina chiar in drum spre un concediu mult asteptat.

Multi dintre noi se opresc sa ii ajute pe cei aflati in necaz, dar totodata este posibil ca problema autovehicului nu poate fi detectata fara un specialist in domeniu.

De aceea RomTractari este Non-Stop la dispozitia dumneavoastra, pe perioada verii avand chiar mai multe autospeciale pregatite sa intervina pe Autostrada Soarelui.

Echipajul nostru este pregatit oricand sa intervina in ajutorul dumneavoastra in probleme precum pana de motor, pana de roata, de curent sau chiar tractarea automobilului pana la cel mai apropiat service sau pana la locatia indicata.

Serviciul de Tractari de pe Autostrada Soarelui este printre cel mai solicitat tip de serviciu de catre clientii nostri, astfel noi avem in permanenta o echipa de interventii care sa va scoata din impas, totodata preturile noastre sunt foarte accesibile; astfel, din momentul in care soferul nostru va incepe drumul pe autostrada pana la locatia dumneavoastra noi vom taxa o suma, accesibila pentru fiecare client, pe kilometru.

© Copyright 2019 RomTractari by DarkoWeb.
Apeleaza acum