Cu totii am trecut prin experienta de a face pana de motor, de combustibil sau cel mai rau, ca masina sa se opreasca in drumul spre un eveniment important si stim cat de neplacut este sa nu putem primi ajutor din partea nimanui.

Pentru asta suntem noi, RomTractari. Suntem disponibili  in program de Tractari Auto Non-Stop in orice locatie din Bucuresti pentru a va ajuta sa tractati masina sau pentru a repara pana de motor, de combustibil, roata si multe altele. Experienta noastra isi spune cuvantul din punct de vedere al timpului in care ne deplasam la locatie si calitatea cu care ne indeplinim atributiile.

Echipa noastra este formata numai din profesionisti care stiu sa rezolve cu tact si profesionalism problema cu care va confruntati.

Soferii autospecialelor noastre sunt pregatiti sa constate defectiunea automobilului si sa va tracteze pana la locatia dorita in cel mai scurt timp. Toate sectoarele Bucurestiului se afla sub aria noastra de  acoperire.

In tot Bucurestiul, de la Sectorul 1 pana la Sectorul 6, chiar si imprejurul Capitalei, exista cate un echipaj specializat care se va deplasa in cel mai util timp la locatia dumneavoastra si va va ajuta sa tractati masina pana la destinatia dorita

In cazul in care va grabiti si nu puteti asista la tractarea masinii, noi dispunem de o parcare privata in care putem depozita automobilul pana in momentul preluarii de catre dumneavoastra.

Preturile acestui serviciu difera in functie de tonajul masinii, dar si de kilometri parcursi dintr-o locatie in alta, insa pentru a putea afla mai multe despre costurile fiecarui serviciu va sugeram sa ne contactati pentru a stabilii demersurile si pentru a afla mai multe despre noi.

Procentaj Bucuresti

Tractari auto Bucuresti Sector 1 95%
Tractari auto Bucuresti Sector 2 72%
Tractari auto Bucuresti Sector 3 75%
Tractari auto Bucuresti Sector 4 92%
Tractari auto Bucuresti Sector 5 80%
Tractari auto Bucuresti Sector 6 89%
© Copyright 2019 RomTractari by DarkoWeb.
Apeleaza acum