Transport autovehicule International

Echipa RomTractari se ocupa exclusiv cu transportul autovehiculelor international, astfel ca noi suntem cei mai competenti din piata pentru onorarea acestui serviciu. Cu peste zeci de mii de kilometri parcursi lunar in toate tarile din Uniunea Europeana, ne autointitulam cea mai buna companie care se ocupa cu transportul automobilelor la nivel international.

Suntem alaturi de dumneavoastra in momentele in care nimeni nu va poate ajuta, cand trebuie sa transportati o masina in alta tara sau cand nu aveti cum sa aduceti un autovehicul in Romania. Cu ajutorul Licentei de transport si asigurare CMR, dar si a contractelor de transport pe care le detinem va putem oferi acest serviciu la un pret accesibil, dar va si garantam ca masina dumneavoastra va fi adusa la destinatie in mod impecabil.

Partenerii nostri sunt oglinda serviciilor noastre si intaresc calitatile pe care noi le promovam: rapiditate, siguranta si accesibilitate. Soferii cu experienta de peste un deceniu in sofat sunt selectati foarte minutios, astfel ca masina clientului sa fie transportata de catre cei mai buni, fara incidente care v-ar putea supune la costuri suplimentare.

Transportul autovehiculelor la nivel international se face in cel mai scurt timp posibil, astfel de la momentul apelului noi suntem pregatiti sa va indeplinim cerintele pana la capat si sa va adaugam in portofoliul clientilor multumiti de calitatea serviciilor noastre.