RomTractari se ocupa cu transportul masinilor de diferite tonaje si dimensiuni chiar si dintr-o localitate in alta. Daca sunteti in pana de idei si nimeni nu va poate ajuta sa transportati una sau mai multe masini dintr-o locatie in alta, noi suntem solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Flota noastra de autospeciale este mereu pregatita sa va ajute sa transportati autoturismul dintr-o localitate in alta, zona noastra de desfasurarea acoperind intreaga tara. Cel mai important aspect este ca noi ne dedicam in totalitate pentru ca toti clientii nostri sa fie multumiti de calitatea serviciilor, dar si acordand atentie  timpului scurt in care noi ne desfasuram activitatea.

Echipa noastra de profesionisti va onora serviciile discutate in prealabil la telefon si va asigura ca autoturismul va ajunge in timp la locatia precizata. Pretul unui astfel de serviciu se calculeaza in functie de tonajul masinii, dimensiunea, dar si kilometri parcursi dintr-un anumit loc la destinatia precizata.

Numeroasele noastre autospeciale care sunt impartite in  toata Romania sunt gata sa va ajute in momentele de cumpana cu servicii precum tractare, repararea unei pane de curent, combustibil, de roata, sau multe altele.

Suntem  doar la un telefon distanta ca sa  putem gasi solutia problemei dumneavoastra si pentru a incepe o colaborare, speram noi de lunga durata, si cu totii stim ca mereu vom alege cei mai buni, iar noi ne clasam in top in acest domeniu.

© Copyright 2019 RomTractari by DarkoWeb.
Apeleaza acum