Cu totii asteptam momentul in care sa ne achizitionam propria noastra masina si ne imaginam momentul in care automobilul visurilor noastre va sta parcat in fata casei si ne vom putea mandri cu achizitia facuta.

Insa in cazul in care achizitionarea masinii se face din afara tarii, iar furnizorul nu asigura transport, lucrurile devin putin mai complicate.

Ne tot gandim cum sa putem aduce masina in tara fara a parcurge zeci de mii de kilometri pana la destinatie si fara ca valoarea drumul sa ne duca la un pret similar cu cel al masinii.

RomTractari are solutia pentru dumneavoastra! Echipa noastra detine licenta de transport a automobilelor din orice tara din Uniunea Europeana in Romania si viceversa .Noi suntem solutia pentru orice problema legata de transportul masinilor din strainatate.

Detinand licenta de transport si asigurare CMR, noi putem sa transportam masina comandata de catre client la locatia dorita, la un pret accesibil, fara ca acesta sa paraseasca confortul casei sale.

Transportul automobilelor este prompt, iar numarul mare al partenerilor nostrii si al contractelor de transport auto international ne face sa ne clasam in top in privinta rapiditatii cu care efectuam orice comanda.

Detinem autorizatii pentru orice tip de masina, de la autovehicule noi, pana la cele second-hand sau cele avariate. Societatea noastra dispune de toate resursele pentru a va indeplini nevoile.

Nu ezitati sa ne contactati la orice ora sunteti in impas si pentru a stabili o intalnire la care putem discuta toate amanuntele tractarii automobilului din Uniunea Europeana catre Romania dar si invers.

© Copyright 2019 RomTractari by DarkoWeb.
Apeleaza acum