Transport utilaje

Pentru solicitările dumneavoastră privind transportul internațional sau intern de utilaje , RomTractari vă stă la dispoziție cu experiența echipei sale în domeniul transporturilor și nu numai, având departamente de înalt calibru pentru a găzdui informația și a ghida clientul în săvârșirea misiunii. Pentru transportul acestor tipuri de bunuri, punem la dispoziție, prin parteneriatele noastre cu transportatori verificați, mijloace auto adecvate aproape oricărui tip de transport cu caracteristici considerate „speciale”:

Clienții noștri provin din industrii sigure și recomandate , documentate, cu foarte mare distribuție geografică și varietate de produse. Apelează la RomTractari si la serviciile noastre, pentru a transporta diferite utilaje și echipamente grele în domenii precum: construcții, agricultură, foraje, termocentrale, hidrocentrale etc.

Aceștia aleg întodeauna RomTractari pentru seriozitatea de care am dat dovadă de-a lungul anilor, pentru modul în care comunicăm și pentru versatilitatea companiei, fiind singurii de pe piață care nu fac exces de zel. Ce comunicăm noi, se întâmplă și se transportă!